SPPBS: Apa Sudah Jadi?...Part II



Inilah yang aku DAPAT setiap kali hendak memasukkan prestasi SPPBS murid. Kalau berterusan begini bila agaknya kerja hendak siap?

500 - Internal server error.

There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed.




Hanya prestasi SEGAK dan SATU eviden sejarah sahaja yg dapat dimasukkan ke dalam sistem SPPBS sejak DUA MINGGU lepas. Alahaiii...




ADMIN :
Aku tidak menghadap Lap Top 24 jam okay...


Ulasan

  1. Saya pun sakit hati.. ni dah nak habis cuti tapi sistem masik begitu; internal server error katanya.

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum,
    Komplen sehebat manapun, takkan dihapuskan PBS ni, sebab ia akan seumpama mengaku kelemahan pihak KPM dan menterinya sendiri. Saya ada pelajar lama yang namanya hilang dalam SPPBS, sampai hari ini evidens tak boleh dikey-in sedangkan hujung bulan Jun dah kena serah laporan kepada ibubapa... guru baru pula sampai sekarang tak boleh key-in evidens sebab system asyik down ^^

    BalasPadam

Catat Ulasan

BACAAN POPULAR

Kod Makanan E471, E472 - Halal atau Haram?

Mahalnya Sumbangan PIBG

BAHAYA POLISTERIN: Tolong Berhati-hati